Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Számla megtekintés és letöltés

Aktuális és korábbi számláidat online felületeinken könnyen elérheted!

Elérheted online felületeinken a mobil, vezetékes és informatikai szolgáltatásaidra vonatkozó számláidat több hónapra visszamenőleg.

Hiteles számláidat akkor tudod letölteni, ha rendelkezel díjmentes Elektronikus számla szolgáltatással a folyószámládra! Az E-számlát a Számlabeállítások menüpontban egyszerűen tudod megrendelni és a következő hónapban már elektronikus formában eléred hiteles számláidat.

Számla megtekintése és letöltése az Üzleti Önkiszolgáló Portálon

Jelentkezz be és válaszd ki a "Számlák" menüponton belül a "Számla letöltés" almenüpontot.

A "Számlák letöltése" oldalon megtalálod a folyószámlaszámláidat összesítve.

Az "Egy számla letöltés" nézet lesz aktív az oldalon.

Amennyiben több folyószámlával rendelkezel, válaszd ki azt a folyószámlát, ami alá az a számla tartozik, amit le szeretnél tölteni.

Ellenőrizd, hogy a kiválasztott folyószámlára van -e Elektronikus számla szolgáltatásod!

A "szűrés/keresésre" kattintva rá tudsz keresni konkrét folyószámlára és a számla keltének időpontjára is, de azt a hónapot minden esetben állítsd be, amely hónap számláját szeretnéd letölteni!

A folyószámlára kattintva megjelennek a folyószámla alá tartozó számlák. Ha a számla mellett zöld pipa van, akkor a számla letölthető. Amelyik számla mellett piros x jel található, ahhoz a számlához a kijelölt időszakban nem letölthető számla, mert abban a hónapban még nem rendelkeztél Elektronikus számla vagy Elektronikus Forgalmi Tájékoztató szolgáltatással.

Kattints a számlaszámra, amit szeretnél letölteni.

Miután kiválasztottad a letölteni kívánt számlákat, válaszd ki a fájltípust, hogy milyen formátumba szeretnéd letölteni majd kattints a "Kiválasztott számla letöltése" gombra.

Lehetőséged van egyszerre letölteni a folyószámla alatt található összes számlát vagy több folyószámla esetén az összes folyószámla alatt található összes számlát le tudod tölteni. Kattints a "Tömeges számlaletöltés" nézetre.

A Folyószámla előtti négyzet bepipálásával egyszerre egy vagy több folyószámlaszámot is kijelölhetsz. Miután kiválasztottad a letölteni kívánt számlákat, válaszd ki a fájltípust, hogy milyen formátumba szeretnéd letölteni majd kattints a "Kiválasztott számla letöltése" gombra.

Miután rákattintottál a "Kiválasztott számlák letöltése" gombra, az oldal átirányít, és érkezik a megrendelés sikerességéről visszaigazoló üzenet.

A "Számlák" menüpontban a "Számlaműveletek" almenüpontban nyomon követheted a letölteni kívánt számlák állapotát. Ha az "Állapot" almenüpontban "Elkészült" felirat jelenik meg, akkor az aktuális számla letölthető a "Letöltés" alatt található fájl ikonra kattintva.

pic_atkoto_befizetes.png

Belépés az üzleti online ügyfélszolgálatra

Számla megtekintése és letöltése Telekom alkalmazásban

Jelentkezz be vagy töltsd le a Telekom alkalmazást, és az "Áttekintés" főoldal alján, válaszd ki a "Pénzügyek" pénztárca ikonnal ellátott menüpontot.

A "Pénzügyek" menüponton belül a "Számlatörténet" -re kattintva láthatod a befizetett számláidat, hónapokra lebontva.

Válaszd ki azt a hónapot, amihez tartozó számlát szeretnéd majd letölteni.

A "Befizetett számlák" menüpontban több mobil számlát is ki tudsz választani, kattints a nyílra a választott számla részletezéséhez.

A "Számla részletei" menüpontba jutva a "Számla letöltése PDF-ben" sor melletti letöltés ikonra kattintva indítványozhatod a számla letöltését.

A sikeres letöltésről visszaigazoló üzenet jelenik meg a képernyő alján, a megnyitás gombra kattintva nyithatod meg a számlád elektronikus változatát.

ico_telekom-alkalmazas-84

Töltsd le az Telekom alkalmazást

Nem találod, amit kerestél?