ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Intézd könnyen, gyorsan, kényelmesen ügyeid a 1400-ás hívószámon a nap 24 órájában elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálaton!

Elérhetőségek

Hívd a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából díjmentesen elérhető 1400-ás telefonszámot, majd az 1-es gomb megnyomásával válaszd az Önkiszolgáló ügyfélszolgálat és Tudakozó menüpontot.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben mobil előfizetői telefonszámán a jelszóvédelem szolgáltatásod aktív, szolgáltatásaid kizárólag az előfizetői jelszó megadásával módosíthatod.

Külföldön tartózkodsz?

Telefonos ügyfélszolgálatunkat külföldről a +36 1 265-8444 vagy +36 30-930-8444-es számon érheted el. A hívás díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.

Telekom mobil szolgáltatás esetén

Az önkiszolgálóba lépést követően az alábbi szolgáltatások közül választhatsz amennyiben a 1400-ás telefonszámot mobil telefonszámról hívod:

Tudakozó
Díjcsomagváltás
Szolgáltatások és biztonság
Telefonálás és üzenetküldés
Mobilinternet
Szolgáltatás szüneteltetés és visszakapcsolás
Tiltó és biztonsági szolgáltatások
Számlázás és egyenlegek
Aktiváló kód megadása és tájékoztató az Önkiszolgáló ügyfélszolgálatról

Telekom vezetékes szolgáltatás esetén

Amennyiben a 1400-át vezetékes telefonszámról hívja, úgy az önkiszolgálóba lépést követően az alábbi szolgáltatások közül választhat:

Számlázással kapcsolatos szolgáltatások
Telefonvonalhoz kapcsolódó szolgáltatások
Internet szolgáltatások
TV szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások
Megrendelt szolgáltatás státuszának lekérdezése
Ügyféljelszó módosítás

Felhívjuk figyelmed, hogy az elérhető menüpontok a telefonszámhoz tartozó szolgáltatások alapján változhatnak, valamint a telefon, internet és TV szolgáltatás esetén igénybe vett technológiától függnek. Bővebb információt a Telekom üzletekben, vagy a 1400-ás ügyfélszolgálati számon kaphatsz.

A szolgáltatások, kedvezmények további részleteiről a mindenkor érvényes Díjszabásból, a www.telekom.hu/uzleti oldalon tájékozódhatsz.