Üdvözlünk a Telekom üzleti ügyfelei között!

Köszönjük, hogy bennünket választottál! Összegyűjtöttük neked a leghasznosabb tudnivalókat a szolgáltatásainkkal, ügyintézéssel, eszköz beállítással kapcsolatban. 

ONLINE ÜGYINTÉZÉS

Intézd ügyeidet kényelmesen és gyorsan az Üzleti Önkiszolgáló Portálunkon vagy légy naprakész az adategyenleged állásával és fordulónapjával kapcsolatban a Telekom alkalmazás segítségével!

TUDJ MEG TÖBBET

SZÁMLABEFIZETÉS

A Telekomnál többféle befizetési mód közül választhatsz, ezzel is elősegítve vállalkozásod gördülékeny működését!

TUDJ MEG TÖBBET

KÉSZÜLÉKBEÁLLÍTÁSOK

Beállítanád az 5G elérést a telefonodon, esetleg átirányítanád az érkező hívásokat, de elakadtál benne? Összegyűjtöttük Nektek a leghasznosabb beállításokat, amik segítséget nyújtanak Neked ebben!

TUDJ MEG TÖBBET

MULTISIM ÉS ESIM BEÁLLÍTÁSOK

Több eszközt használhatsz egyidőben, ugyanazzal az előfizetéssel, pár egyszerű beállítás segítségével! Az újgenerációs mobileszközök, tabletek, okosórák és egyéb okos eszközök esetében nem szükséges fizikai SIM kártyát behelyezni, egyszerűen igényelhető és aktiválható eSIM a választott készülékhez.

TUDJ MEG TÖBBET

Digitális tartalomvásárlás kedvezménnyel!
Fizetős applikációból havi nettó 1000 Ft kedvezmény!

A Digitális tartalomvásárláshoz beállításához segítséget az alábbi videóban találsz:

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ügyintézés személyesen, telefonon vagy online? Ami számodra kényelmesebb! Nálunk a Telekomnál számtalan kommunikációs csatorna közül választhatsz!
    

MAGENTA 1 BUSINESS

Magenta 1 Business ügyfélként duplán jól jársz! Üzleti Mobil díjcsomagod mellett, ha van megfelelő vezetékes szolgáltatásod, vállalkozásod is részesül a Magenta 1 Business előnyökből.
   

TUDJ MEG TÖBBET

HELLO BIZNISZ

A hazai kkv-szektor elkötelezett partnereként a Hello Biznisz weboldalon az legújabb aktualitások mellett rengeteg inspirációs és támogató tartalmat találhattok, ami segítheti vállalkozásod.