Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Telekom Vivicittá Városvédő futás

A Vivicittá városvédő futás 1986-ban indult Magyarországon egy olasz kezdeményezést követve: Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! A verseny célja az volt, hogy a futás idejére autómentessé téve a futók útvonalát, mindenkit ráébresszenek a lakóhelyük értékeire és a város történelmi és építészeti nevezetességeit érintve vezessék végig a mezőnyt rajttól a célig.

A Magyar Telekom és elődvállalatai 1997 óta névadó szponzorai az eseménynek. Évről évre mindent megteszünk azért, hogy a Telekom Vivicittá a tavasz első és legnagyobb tömegsporteseménye legyen. Minden évben elhozzuk a futóknak a digitális világ számukra legfontosabb értékeit és nagy örömünkre szolgál, hogy egyre népszerűbb esemény nevezőinek a száma már meghaladja a 30 000 futót évente a margitszigeti hétvégén.

TELEKOM VIVICITTÁ VÁROSVÉDŐ FUTÁS 2021

Az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport eseményének, a Telekom Vivicittának a szervezését is érintette a COVID-19 világjárvány. Az eredetileg tervezett áprilisi időpont a járványügyi szigorítások miatt még nem volt alkalmas az élő verseny megszervezésére. Ezért április 14-26. között a Telekom Virtuális Futónapok keretében lehetett teljesíteni a hagyományos 7 km - 10 km -21 km-es távok mellett a 2,5 km-es családi távot is.

Az élő versenyre időpontja pedig július 10-11., amikor a már megszokott hangulatban találkozhatunk újra a Margitszigeten.

Részletek