Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Sajtóközlemények

A Magyar Telekom a legvonzóbb munkahely a telekommunikációs szektorban

Budapest, 2019. április 15. 09:00

A Magyar Telekom a legvonzóbb munkahely a telekommunikációs szektorban
Idén hatodik alkalommal adták át a Randstad Employer Brand hazai díját, a Randstad Awardot, mellyel a legvonzóbb hazai munkáltatók teljesítményét ismerik el. A világ egyik legnagyobb független munkáltatói márka-felmérés eredményeként a telekommunikációs szektor különdíját a Magyar Telekom nyerte.

certificate-emloyer-brand-research_s.pngA felmérésből az is kiderült, hogy a fizetés és a munkahelyi légkör a két legfontosabb munkahelyválasztási szempont, de a fizikai elhelyezkedés és a munka-magánélet egyensúlya is egyre hangsúlyosabb szerepet kap. A válaszadók visszajelzésével összhangban a Magyar Telekom számos módon igyekszik építeni a munkahelyi kultúrát és ideális feltételeket biztosítani a munkavégzéshez. Többek között innovatív megoldásokkal támogatja a vállalat a kollégák rugalmas munkavégzését: a digitális eszközöknek és az egyes munkakörökben elérhető távmunka-lehetőségnek köszönhetően a munkavállalók maguk oszthatják be idejüket, a vállalat új székházát pedig a modern munkakörülményeknek megfelelően alakították ki, hogy a munkával töltött idő hatékonyan és értékesen teljen.A telekommunikációs terület a szektorok versenyében is jól teljesített, ugyanis a felmérésben résztvevők az IT és SSC (szolgáltató központok) mellett a telekommunikációs szektorban helyezkednének el legszívesebben.

A Randstad immár hatodik éve végez globálisan független felmérést a munkáltatói márkákról. A kutatás keretében a legnagyobb munkaadók és a különböző szektorok megítélése mellett a munkaerőpiac legfontosabb mozgatórugóit elemzik. A felmérés világszerte 32 országban zajlott, Magyarországon 6879 munkavállalót kérdeztek meg.

A Randstad Employer Brand Research 2019-es eredményei alapján a telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelyének járó díjat a Magyar Telekom nyerte. A díjat Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief HR Officere vette át, aki az elismerés kapcsán kiemelte: „Külön öröm és büszkeség számunkra ez a visszajelzés, hiszen az értékelés a hazai munkaerőpiac különböző szegmenseiből érkező munkavállalók véleményét tükrözi, mely megerősít minket abban, hogy munkáltatói márkaépítési stratégiánkkal jó úton járunk, valóban értékes, meglévő és leendő kollégáink számára is vonzó munkahelyet építünk.”