Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Vállalati szolgáltatások

Compleo

A Compleo egységes IP-alapú üzleti kommunikációs megoldás, amely magában egyesíti a szimmetrikus szélessávú internetkapcsolatot, a telefóniát, az egységes üzenetküldést, a hangpostát, az ügyfélkapcsolati megoldásokat, az audio- és videolehetőségeket, az interaktív konferenciamegoldásokat, illetve a jelenléti (presence) és mobilitási megoldásokat.

Részletek
BlackBerry

A BlackBerry olyan vezeték nélküli kommunikációs megoldás, amelynek segítségével az alkalmazások széles köréhez lehet hozzáférni a világ számos pontjáról rendkívül sokféle, vezeték nélküli készülékről. BlackBerry készülékével bárhonnan kapcsolatba léphet irodájával - telefonálhat, e-mailezhet, és akár internetezhet is, a vállalati levelezőrendszerét online elérheti bármikor.

Részletek
Hosting és Kollokációs szolgáltatások

A Magyar Telekom hoszting- és kollokációs szolgáltatásai a szerverekkel kapcsolatos minden feladatot magukban foglalnak a terület- vagy szerveralapú elhelyezéstől kezdve a szerverbérleten át a cseregép biztosításáig és az értéknövelt szolgáltatásokig. Fontosnak tartjuk, hogy szervertermeink kiemelkedően magas rendelkezésre állása mellett olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyek a rendszerek üzemeltetésének, rendelkezésre állásának és hozzáférési komfortjának a javítását szolgálják.

Részletek
IPSound+

A Magyar Telekom egy kézből kínálja a hang-, adat- és internetszolgáltatást. A megoldáshoz igény esetén - szintén havidíjas formában - IP-alközponti, IT-biztonsági és WLAN (vezeték nélküli külső-belső hálózat) funkciókat is biztosítunk az erre a célra telepített eszközök segítségével. A szolgáltatás a Magyar Telekom kis- és középvállalatoknak szóló, IP-technológián alapuló hangajánlata.

Részletek
Telekom Informatikai Szolgáltatások

A Telekom Informatikai Szolgáltatások új, az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosítanak immár a kis- és középvállalkozások részére is. A Virtualoso szolgáltatások beruházás nélkül, kedvező havidíjas konstrukcióban kínálják a szolgáltatások használatának lehetőségét az interneten keresztül. Mindezt megbízható, biztonságos környezetben, jogtiszta szoftverekkel.

Részletek