Gyermekdoktorvonal

Egy jó tanács valakitől, aki valóban ért hozzá: gyakran ez is nagy segítséget jelent. Ezért hoztuk létre Gyermekdoktorvonalunkat, mely a nap 24 órájában hívható gyermekek és családtagjaik egészségügyi problémáival, betegségekkel, táplálkozással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekkel.

A szolgáltatás működtetésében szakorvosok vannak segítségünkre, ám ezzel együtt az itt adott tanácsok csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a személyes orvosi vizsgálatot.

A Gyermekdoktorvonal havi díj ellenében (690 Ft/hó), bármilyen belföldi hálózatról díjmentesen, korlátozás nélkül hívható. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az előfizető rendelkezzen Magyar Telekom vezetékestelefon- vagy mobiltelefon-előfizetéssel.

Fenntarthatósági előnyök:

Egészségvédelem:

  • Hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti, védi az egyének egészségét, jó közérzetét.

Esélyegyenlőség:

  • Előmozdítja, védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfiak és nők, idős és fiatal emberek, egyedülálló szülők, stb.), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, külföldi állampolgárok, stb.).

Környezetkímélő:

  • Olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését.

Kilométer-megtakarítás:

  • Segít a közlekedés forgalmának csökkentésében, csökkenti a közlekedésből származó üzemanyag-felhasználást és kibocsátásokat, így indirekt módon hozzájárul a klímavédelemhez.