Fax2Email

A Fax2Email szolgáltatás használatával végleg elhagyhatja a papír alapú faxolást, megtakarítva így a papír- és tintaköltséget, valamint a faxkészülék áramfogyasztását.

Nem lesz szüksége többé külön faxkészülékre, ugyanis a Fax2Email szolgáltatás teljesen online alapokra helyezi a faxolást. Faxküldeményeit ezentúl irodán kívül is bármikor megkaphatja e-mailben, míg a küldéshez rendelkezésére áll egy webes felület, ahol nemcsak küldeni tud, hanem a bejövő és a korábban elküldött faxokat is meg tudja tekinteni.

Megtarthatja régi faxszámát (még akkor is, ha az megegyezik a hanghívások telefonszámával), így nem kell változtatnia cége elérhetőségein, mégis új korszakot nyithat az üzleti kommunikációban! A hanghívások továbbra is a megszokott telefonon fognak csörögni! Ha szeretne, új, budapesti körzetű egyedi hívószámot is igényelhet.

A faxokat e-mail-címén fogadhatja, így a küldemények bárhonnan, akár okostelefonon is elérhetők, könnyebben visszakereshetők és archiválhatók.A faxküldés egy könnyen kezelhető webes felületen történik, melyen olyan extra funkciókat talál, mint például telefonkönyv, körfax lehetőség, faxtovábbítási lehetőség korlátlan számú e-mail-címre, egyedi hangbemondás lehetőség a faxmellékhez és statisztika.

Fenntarthatósági előnyök:

Információelérés:

  • Előmozdítja az információhoz való szabad hozzáférés biztosítását

Mozgástér:

  • Elősegíti az egyének személyes választásait. (pl. tartózkodási hely szabad megválasztása stb.)

Környezetkímélő:

  • Olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését.

Takarékos:

  • Csökkenti az ügyfél költségeit, kivéd plusz költségeket.

Papír- és anyagkiváltás:

  • Segít a termékek és szolgáltatások dematerializációjában.

Klímavédelem:

  • Indirekt módon hozzájárul a klímavédelemhez.

Erőforrás kontroll:

  • Segít az erőforrások nagyobb fokú kontrollálásában.

Erőforrás - kímélő:

  • Segít az erőforrások megőrzésében (pl. alacsonyabb energiafogyasztás, papír stb.)

Kapcsolódó link

Fax2eMail