Biztosítás

Az utóbbi évek egyik legfontosabb kihívása az infokommunikációs szolgáltatások biztonsága lett. Ennek jegyében hoztuk létre a Biztonság Programot, ami számos biztosítási elemet tartalmaz – ezek közül választhatnak ügyfeleink tetszésük szerint.

A Biztonság Program elemei között található: Készülékbiztosítás, Havifix biztosítás, Utasbiztosítás, Családi balesetbiztosítás, Számlabiztosítás valamint az S.O.S. Mester Háztartási biztosítás.

Készülékbiztosítás a mobiltelefonokat ért, előre nem látható káresemények ellen nyújt védelmet – úgy, mint a véletlenszerű károsodás, rongálás, lopás, belső meghibásodás. A készülékbiztosítás igénybe vehető havidíjas és Domino feltöltőkártyás készülékek esetén egyaránt.

A Havifix biztosítás tartós keresőképtelenség vagy munkanélküliség esetén maximum hat hónapon keresztül havonta térített biztosítási összeget nyújt a biztosítottnak, melynek értéke teljes mértékben szabadon felhasználható. A Havifix biztosítás havidíja Telekom ügyfelek számára 690 Ft.

Utasbiztosításunk legnagyobb előnyei a gyorsaság és a kényelem, hiszen mobiltelefonja segítségével kényelmesen, sorban állás nélkül, SMS-ben igényelhető, akár a határátlépéskor is, így hirtelen utazás esetén nem kell külön időt fordítani a biztosítások intézésére.

A családi balesetbiztosítások az ügyfél mellet a vele azonos állandó lakcímre bejelentett, 75 évnél fiatalabb közvetlen családtagjaira, élettársára is kiterjednek, kockázatviselése pedig a Föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed.

A számlabiztosítás lényege, hogy a biztosítottnak – aki a Magyar Telekommal vezetékes telefonszolgáltatásra vagy mobiltelefon-szolgáltatásra vonatkozó havi díjas előfizetői szerződéssel rendelkezik – egy váratlan munkanélküliség (60 napot meghaladó, önhibán kívüli munkanélküliség) vagy tartós keresőképtelenség (balesetből vagy betegségből eredő, 60 napot meghaladó keresőképtelenség) esetén sem kell lemondania társaságunk szolgáltatásairól: megadott számláira a biztosító egy meghatározott időszakra fix összegű térítést fizet. A biztosító az adott hónapra kifizetendő biztosítási összeget a Telekom számára utalja át, mely azt a biztosított T-Home vagy T-Mobile folyószámláján írja jóvá.

S.O.S. Mester Háztartási biztosítás a váratlanul jött háztartási vészhelyzetek és károk elhárítási költségeinek fedezésében nyújt segítséget. A biztosítás igénybe vehető sürgős beavatkozást igénylő háztartási vészhelyzetek esetén – úgy, mint: villanyszerelés, vízvezeték-szerelés, duguláselhárítás, gázvezeték-szerelés, fűtésszerelés, üvegezés, tetőfedés, zárszerelés. A biztosítás havi díja 490 Ft.

Fenntarthatósági előnyök:

  • Információelérés

Előmozdítja az információhoz való szabad hozzáférés biztosítását / növekedését.

  • Esélyegyenlőség

Előmozdítja, védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfiak és nők, idős és fiatal emberek, egyedülálló szülők, stb.), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, külföldi állampolgárok, stb.).

  • Takarékos

Az ügyfél szükségleteinek kielégítésére irányul, csökkenti az ügyfél költségeit.

Kapcsolódó link

Biztosítások