Impresszum

A honlap fenntartója:

Magyar Telekom

Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

Cégjegyzékszám: CG 01-10-041928

Adószám: 10773381-2-44

Elérhetőség:

Levélcím: 1541 Budapest

Telefon: +36 1 458 0000 (H-P, 8-17h), +36 1 458 7000 (H-P, 8-17h)

Telefax: +36 1 458 7176, +36 1 458 7177

Internet: www.telekom.hu

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: Magyar Telekom Nyrt.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Magyar Telekom Nyrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Magyar Telekom Nyrt. tájékoztat, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Magyar Telekom weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. jogosult.

A Magyar Telekom logó és a Magyar Telekom terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a Magyar Telekom Nyrt. kereskedelmi védjegyei.

A Magyar Telekom előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Telekom azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Magyar Telekom weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Magyar Telekom Nyrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Magyar Telekom Nyrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Magyar Telekom Nyrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Telekom Nyrt. kifejezetten kizárja.

A Magyar Telekom Nyrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Telekom weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Magyar Telekom Nyrt. továbbá kizár minden felelősséget az Online Tudakozóban megjelenő mobiltelefonszámokért, illetve azoknak a tulajdonos nyilatkozata ellenére történő megjelenítéséért, tekintettel arra, hogy a Magyar Telekom a mobiltelefonszámokat tartalmazó adatbázist a mobilszolgáltatóktól kapja, és annak megfelelőségét ellenőrizni nem tudja.