2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Nézd meg, mennyi mindent adhat neked a Magenta 1!

Van, amihez kedvezményesen juthatsz hozzá és van, ami csak neked, Magenta 1-es ügyfelünknek érhető el! Nézd meg, mik ezek az előnyök, és segítünk abban, hogy a lehető legjobban kihasználd azokat.

Magenta 1-esként biztosan élvezed az alábbi előnyöket:

30% havidíj-kedvezmény

A Magenta 1-be bevont mobil- és otthoni előfizetéseid havi díjára 30% havidíj-kedvezményt kapsz! Még nem a legújabb mobil és otthoni csomagokat használod?

Lépj be, nézd meg!

Netgarancia

Amikor nem megy az otthoni neted vagy nem működik az otthoni tv-szolgáltatásod, 72 órára korlátlan belföldi mobilnetet adunk a Magenta 1-be bevont havi díjas és Dominos mobilszámaidra. Sőt, ha az otthoni telefonnal van gond, 60 perc alapdíjas belföldi irányú mobiltelefonálást biztosítunk neked a bevont mobilszámokra.

Részletek

Telekom Élmények. Neked.

Válogass országosan elérhető, kibővült partneri kínálatunkból és gyűjtsd az élményeket kedvezményesen. Telekomosként többet kapsz.

Ismered és kihasználod a Magenta 1 további jóságait is?

magenta1-elonyok_Unlimited-call.svg

Korlátlan hang+net csomagod lehet havi 7490 Ft-tól!

Amennyiben legalább 3 db havidíjas előfizetésed van a Magenta 1-ben, és ezek mindegyike korlátlan, akkor 30% helyett 50%-os havidíj-kedvezményt adunk. Így pl. a korlátlan Mobil L+ korlátlan Gigaerős Net kombináció csak 7490 Ft/hó lesz előfizetésenként!

Részletek
magenta1-elonyok_Family-free-call.svg

Díjmentes mobilhívás családon belül

Beszélgessetek családon belül korlátlanul a Családi mobil opcióval, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! A kedvezménybe 4 Domino előfizetést is bevonhatsz.

Részletek
magenta1-elonyok_Mobil-TV-Unlimited.svg

Korlátlan tévézés a mobilodon vagy tableteden

A Magenta 1-be bevont számaiddal belföldön korlátlanul nézheted a tévéműsorokat a Telekom TV GO-val, és mozizhatsz az HBO Max-szal is! Akár a mobilodon vagy a tableteden. Néhány egyszerű lépés és használhatod is.

Részletek
magenta1-elonyok_Devices.svg

Összevonható készülékkedvezmény

Válassz a legújabb csúcskészülékek közül még nagyobb kedvezménnyel! Minél több előfizetésed van, annál nagyobb készülékkedvezményt kapsz! Az egyes előfizetésekre adott kedvezményeket egyben használhatod fel.

Részletek
magenta1-elonyok_Domino-Double-Bonus.svg

Dupla feltöltési bónusz

Töltsd fel Magenta 1 csomagodhoz tartozó Domino hívószámokat minimum 3000 Ft-tal a Telekom alkalmazásban, adunk hozzá plusz 100 percet és 1 GB mobilnetet is.

Részletek

Telekom Élmények. Neked.

Válogass országosan elérhető, kibővült partneri kínálatunkból és gyűjtsd az élményeket kedvezményesen. Telekomosként többet kapsz. A váratlan meglepetések pedig csak a ráadás.

érdekel