Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

EXTRA NET ZÖLD 1 GB 30 NAPRA ADATBŐVÍTŐ OPCIÓ

Az éghajlatváltozás korunk egyik legnagyobb kihívása és tudjuk, hogy a jövő klímáját a jelen technológiai megoldásai nagymértékben befolyásolják. A Magyar Telekom felelős vállalatként mindent megtesz annak érdekében, hogy az általa alkalmazott technológiák minél kisebb negatív hatással legyenek az klímára.

A klímaváltozás hatásait már most is érezhetjük és a jövőben ezek egyre gyakrabban okoznak egyre nagyobb károkat. Mindezek arra ösztönöznek minket, hogy klímavédelmi tevékenységünket tovább erősítsük. Energiahatékonysági beruházásaink és a karbonsemleges működésünk mellett hisszük, hogy az éghajlatváltozás megállítására a megújuló energiák használata lehet az egyik leghatásosabb eszköz. Hosszú távú célunk, hogy minél nagyobb mértékben megújuló energiaforrások biztosítsák hálózatunk elektromos árammal való ellátását, ezért kezdtük el napelemes rendszerek telepítését saját épületeinken.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani ügyfeleink számára is, hogy aki velünk együtt fontosnak tartja a klímaváltozás elleni harcot, az választhasson olyan szolgáltatást, amely hozzájárul a klíma védelméhez. Ezért hoztuk létre a világon egyedülálló Extra Net Zöld 1GB 30 napra opciónkat.

Kapcsolódj be TE is a MOSTba, hogy közösen tudjunk fellépni a klímaváltozás jövőbeli káros hatásaink megelőzésében!

Mit nyújt a csomag?

Ha az Extra Net Zöld 1 GB 30 napra adatbővítő opciót választod, garantáljuk, hogy az általad felhasznált adatok továbbításához szükséges energiamennyiséggel megegyező energiát saját napelemes rendszerünkkel termeljük meg. A budapesti Kékvirág utcai épületünkre telepített rendszer segítségével évente mintegy 450 000 GB adatot tudunk továbbítani kizárólag zöld energia segítségével.

A napelem rendszer napi termelését itt tudod nyomonkövetni.

Miért kerül 100 Ft-tal többe, mint az Extra Net Zöld 1GB 30 napra?

Úgy gondoljuk, hogy közösen többet tudunk elérni, ezért a befolyó összegekből újabb napelemrendszerek telepítését kezdjük meg, hogy képesek legyünk évente akár 1 000 000 GB adatot is továbbítani, kizárólag megújuló energia segítségével. Ezért az Extra Net Zöld 1 GB 30 napra díja 1590 Ft.

Hogyan rendelhetem meg?

Online

Kattints, és belépés után válaszd mobil díjcsomagodnál a testreszabást, majd az internet szolgáltatásnál az Extra Net Zöld 1 GB opciót.

Megrendelem

Telekom alkalmazással

Válaszd a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adatszolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot. Ha még nincs Telekom alkalmazásod, töltsd le.

Megrendelem

Üzleteinkben, akár időpontfoglalással

Válaszd ki a számodra legközelebbi üzletünket, és foglalj időpontot, így sorban állás nélkül intézheted a díjcsomagváltást is.

Üzletkereső

Telefonon a 1414-es számon

Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat, és az azonosítást követően munkatársunk segít a díjcsomag módosításában.

Tudtad?

A Magyar Telekom energiahatékonysági beruházásainak köszönhetően 1 GB adat továbbításához 83 Wh energiát használunk, ez körülbelül annyi, mint amennyit 5 perc hajszárítás alatt használunk el.

Neked ajánlott készülékeink

összes készülék ›